П'ятниця, 04 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Впродовж трьох днів працівники Шепетівського відділу поліції виявили двох браконьєрів, які під час нересту ловили рибу за допомогою сіток.

У Шепетівці зустрічали військових, які прибули із зони АТО
Розділ Події

Сьогодні на території військової частини А 2375 відбувся урочистий захід з нагоди виведення військовослужбовців із зони проведення антитерористичної операції на відновлення боєздатності.

Селяни перекривали рух на Грицівському перехресті
Розділ Події

4 травня 2018 року о 9.00 ранку селяни Шепетівського району перекрили рух автотранспорту на Грицівському перехресті. Головна ціль – привернути увагу органів влади до питання виплати Першим національним виробничим кооперативом заборгованості за здане селянами молоко.

Перед Шепетівським міськрайонним судом постане екс-працівник виправної колонії, якого обвинувачують у незаконному придбанні і зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України).

3 травня о 13:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі  в с. Вербівці Шепетівського району. На місце пригоди було направлено чергове  відділення 29 Державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

Вчора близько 17.50 години в місті Шепетівка на перехресті вулиць Героїв Небесної Сотні та Валі Котика 51-річний місцевий житель на вантажному бусі «Рено Мастер» допустив зіткнення з 47-річним велосипедистом. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забою грудної клітини і був госпіталізований до травматологічного відділення Шепетівської центральної районної лікарні.

Упродовж останнього тижня працівниками Шепетівського відділу поліції припинено злочинну діяльність двох наркозбувачів, які здійснювали свій злочинний промисел на території міста Шепетівка. Про це повідомив на своїй фейсбук сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

0
репостів
0
репостів