Коробку з канабісом знайшов у своїй поштовій скриньці

Автор 04 травня 2018, 12:34

Перед Шепетівським міськрайонним судом постане екс-працівник виправної колонії, якого обвинувачують у незаконному придбанні і зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України).

За версією досудового слідства, чоловік знайшов у своїй поштовій скриньці коробку з канабісом, яку приніс на територію виправної установи, де на той час працював. Однак, наркотик йому довелося віддати колегам з оперативного відділу колонії. Істину в цій справі встановлюватиме суд.

Санкція інкримінованої військовослужбовцю статті Кримінального кодексу передбачає покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів