Розділ Суспільство

"Управдом" підняв тарифи та змушує платити за комунальні послуги ледь не навколішки

Автор 24 січня 2021, 15:56
"Управдом" підняв тарифи та змушує платити за комунальні послуги ледь не навколішки Фото Марії Матвієнко

Шепетівчани у фейсбуці обурюються нововведенню управлінської компанії "Управдом". Комунальники у себе в офісі зробили віконце для оплати комунальних послуг, але так низько над землею, що сплачувати доводиться мало не навколішки.

Мені здається, що це зроблено, щоб ще більше насміхатись над людьми. Знущаються, як тільки можливо...

Так і хочеться ногою постукати

Вже не знають,як ще принизити людей.А самі не пробували стати на коліна перед віконцем?

Жесть просто, як це принизливо, слів бракує...

Директор підприємства Роман Тихончук в розмові із журналістами «ХМ-ІНСАЙД» спочатку заперечував цей факт. А згодом пояснив: дійсно таке розташування віконечка для комунікації зі споживачами пов’язане із тим, що приміщення самої каси компанії нижче рівня землі. І поліпшити умови для платників комунпослуг можна не інакше, як дозволити вхід у приміщення.

«Можемо їх хіба що запускати всередину каси, але ж карантин і всі там будуть натовпом іти. А для того, щоби в іншому місці створити касове вікно, то хто за це буде платити?», – зауважив Роман Тихончук.

Додав, що спробує знайти можливість вирішити цю проблему.

Та це не єдине, що обурює шепетівчан. З нового 2021 року, без опередження, компанія підняла тарифи за обслуговування будинків.

Скажіть,будь ласка, чому "Управдом" підняв квартплату з січня і навіть ніяких попереджень і оголошень не було? А послуги як були нікудишні, так і лишилися.

Лише сьогодні на сайті компанії з'явилось оголошення:

До відома мешканців багатоквартирних будинків, які перебувають в управлінні приватного підприємства «Управдом» У зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати та цін на енергоносії та матеріали з 1 січня 2021 року набувають чинності нові тарифи на управління багатоквартирними будинками. Обговорення та пропозиції приймаються протягом 10 днів з моменту оголошення. Співвласники багатоквартирних будинків мають можливість для зменшення вартості тарифів відмовитись від надання окремих послуг по будинку. Більш детальну інформацію можна отримати у ПП «Управдом» за адресою м. Шепетівка , Старокостянтинівське шосе ,29.

Нагадаємо, ПП «Управдом» є управителем частини житлового фонду м.Шепетівки.В управлінні та утриманні підприємства знаходиться 110 багатоквартирних будинків.

Останнє редагування 24 січня 2021, 16:26
0
репостів
0
репостів