Розділ Суспільство

Міська влада просить не продавати спортзал «Локомотив» та приміщення Будинку науки та творчості

Автор 16 жовтня 2020, 15:08

Cьогодні, 16 жовтня, під головуванням секретаря міської ради Миколи Кикотя відбулася позачергова сесія міської ради. Під час засідання депутати міської ради розглянули 2 питання порядку денного.

Першим прийнято рішення сесї міської ради про внесення змін до бюджету міста на 2020 рік.

Зокрема, освоєно субвенцію з державного бюджету для надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, виділено кошти з міського бюджету на виконання постанови КМУ від 22 липня 2020 року № 641 «Порядок здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів» з метою купівлі засобів індивідуального захисту та антисептиків для виборчих дільниць, прийнято рішення про відшкодуванн вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань.

Також із міського бюджету виділено кошти на капітальний ремонт пральної кімнати дитячого садочка №12 «Ялинка», на капітальний ремонт даху будвілі відідлення допомоги вдома Шепетівського територіального центру соціального обслуговування, капітальний ремонт даху прохідної з вбудованими касами стадіону «Локомотив» тощо.

Наступним питанням порядку денного депутати міської ради прийняли звернення до Регіональної філії «Південно-Західна залізниця АТ «Укрзалізниця» з проханням передати на баланс та утримання приміщення спортивного залу «Локомотив» та приміщення Будинку науки та творчості.

Зверитаючись до депутатів начальник управління у справах сімї молоді і спорту Наталія Стасюк, зауважила, що міська рада ще 10 років тому пропонували «Укрзалізниці» передати спортзал у комунальну власність міста. Тоді залізничні незалежні профспілки були проти цього. Нещодавно стало відомо про те, що клуб та спортивний зал мають намір продати. Обидва об’єкта є важливими для Шепетівської територіальної громади, тому міська рада звертається до укрзалізниці з проханням не продавати їх.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 16 жовтня 2020, 15:18
0
репостів
0
репостів