Розділ Суспільство

Правоохоронці у руйнуванні майна шепетівчан криміналу не бачать

Автор 20 червня 2019, 20:58

Як повідомлялося раніше на офіційному сайті міської ради, за ініціативи ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», 29 травня 2019 було зруйновано цегляні труби котельні по вулиці Судилківській, 100 та котельні по вулиці Героїв Небесної Сотні, 54.

Відповідно до п. 7 Концесійного договору ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» має право проводити реконструкцію чи технічне оснащення отриманого в концесію комунального майна лише за погодженням Шепетівської міської ради. Під час руйнування труб цього ТОВ-ом «Шепетівка Енергоінвест» зроблено не було.

Незважаючи на відсутність погодження з міською радою, необхідних документів профільних установ на демонтаж труб та чинність рішень суду про повернення цілісного майнового комплексу теплових мереж у комунальну власність територіальної громади Шепетівки, ТОВ-о «Шепетівка Енергоінвест»  здійснило акт вандалізму, який може привести до того, що два мікрорайони Шепетівки залишаться без опалення.

У зв’язку з цим Шепетівська міська рада звернулася до правоохоронних органів з метою провести розслідування про вчинене кримінальне правопорушення ТОВ-ом «Шепетівка Енергоінвест».

Поліція надіслала відповідь, де вказала що вони не виявили ознак складу кримінального правопорушення під час руйнування цегляних труб двох котелень міст. Прокуратура та СБУ просто відписали, що вони не ведуть слідство таких злочинів.

0
репостів
0
репостів