Розділ Суспільство

Вона працювала: Тимошенко визнали найкращим прем'єром

Автор Реклама 14 серпня 2018, 16:15
Вона працювала: Тимошенко визнали найкращим прем'єром Матеріал розміщено на правах реклами

Юлія Тимошенко визнана найуспішнішим прем'єр-міністром України за останнє десятиліття. Так, ефективним керівником уряду лідера «Батьківщини» вважають сім з десяти українців. Свої голоси за неї віддали 70% респондентів, свідчать підсумки опитування, проведеного на телеканалі ZIK.

Другим за популярністю з великим відривом йде Микола Азаров - 13%, третє місце у чинного голови Кабміну Володимира Гройсмана - 8%. Замикають п'ятірку Віктор Янукович і Арсеній Яценюк - 6% і 2% відповідно.

Нагадаємо, що Тимошенко обіймала посаду очільника українського уряду двічі. Перший раз з лютого по вересень 2005 року. Другий раз Тимошенко очолювала уряд з грудня 2007 по березень 2010 року і пішла у відставку після перемоги на виборах Віктора Януковича.

У перелік досягнень урядів Тимошенко відносять збільшення допомоги при народженні дитини, повернення в державну власність і подальша приватизація за рекордні досі $5 млрд «Криворіжсталі», повернення вкладів радянського Ощадбанку, ліквідацію скандального корупційного газового посередника «Росукренерго».

Примітно, що під час першого прем'єрського терміну відомий американський журнал «Форбс» назвав Тимошенко третьою за впливовістю жінкою планети.

0
репостів
0
репостів