Міністерство енергетики відреагувало на інформацію щодо підвищення тарифу на електроенергію

Автор 01 березня 2024, 17:32

В останній час низкою інформаційних ресурсів вчергове було поширено інформацію про нібито підготовку Міністерством енергетики України підвищення тарифу на електроенергію. Міністерство було змушене офіційно зреагувати.

Міністерством енергетики України офіційно повідомило, що наразі жодної підготовки, обговорення, розрахунків потенційного підвищення НЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ. Усі заяви з цього приводу є фейком, спрямованим на дестабілізацію настроїв суспільства.

Наразі зусилля всіх енергетиків країни, діяльність яких координується Міненерго, спрямовані на те, аби успішно завершити опалювальний сезон і почати не менш ретельну підготовку до наступного.

Відзначимо, що, не зважаючи на всі намагання ворога та заяви псевдоекспертів, цю зиму українці пройшли без масштабних відключень, зі світлом і теплом. Негативні сценарії, розповсюджувані різними джерелами, не справдилися. Про що неодноразово офіційно наголошували і в Міністерстві енергетики України.

Міністерство  звернулось до громадськості та представників ЗМІ, щоб вони довіряли виключно офіційним джерелам інформації.

0
репостів
0
репостів