Розділ Суспільство

У парку встановили червоне серце: яке його призначення

Автор 04 квітня 2024, 17:34

З минулого місяця у Шепетівському парку культури та відпочинку відвідувачі могли помітити металеву конструкцію червоного кольору на головній алеї. Це яскраво червоне серце встановили не просто так, а для доброї справи.

З боків у ньому є отвори, в які потрібно викидати пластикові кришечки від харчової пластикової тари (в чистому вигляді): кришечок для води, соку, молочних продуктів, соусів тощо. Використання такої вторинної сировини дозволить отримати кошти для допомоги в протезуванні воїнам ЗСУ.

Ця благодійна справа не тільки допоможе нашим захисникам повернутися до повноцінного життя, а й збереже природу. 

Цю акцію підтримали Міністерство екології України, бізнесмени і багато волонтерів по всій Україні. Ця добра справа дає велику надію на повернення наших хлопців до повноцінного життя. Адже тисячі наших героїв, віддавши здоров’я заради батьківщини і спокою свого народу, наразі потребують протезування – сучасного, якісного, індивідуального. На один протез руки треба приблизно 500 тис. кришечок, а на протез ноги – 850 тис.

Щоб взяти участь в цій акції, треба лише принести кришечки.

До речі, металеве серце виготовив на замовлення ФОП Свірщук Роман Анатолійович, за що йому й подякували працівники парку.

0
репостів
0
репостів