Розділ Суспільство

Шепетівські школярі вивчали правила мінної безпеки

Автор 13 грудня 2023, 12:00

Шепетівські рятувальники провели «Урок безпеки» в одному із навчальних закладів міста разом із спеціалістом безпеки у класі безпеки.

Вогнеборці наголосили школярам, як швидко і правильно потрібно діяти в різних непередбачуваних і надзвичайних ситуаціях техногенного та природного характеру, що несуть в собі загрозу для життя та здоров’я людей.

Особливу увагу приділили питанню дотримання правил мінної безпеки, зокрема, розповіли про дії при виявленні вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, нагадали номери викликів екстрених служб, наголосили на діях під час сигналу «Повітряна тривога».

Поспілкувавшись зі школярами, рятувальники вручили їм листівки з переліком основних правил безпеки в надзвичайних ситуаціях, аби вони вдома могли закріпити отримані знання.

Довідково: Класи безпеки у навчальних закладах мають кілька навчальних зон: мінної та пожежної безпеки, правоохоронної, медичної допомоги, безпеки на воді, де діти навчаються пожежній безпеці у побуті, правилам дорожнього руху, мінній безпеці та наданню першої допомоги.

За матеріалами Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів