Розділ Суспільство

Виконком: ремонти доріг та тротуарів, акція «За чисте довкілля», компенсація витрат за прихисток переселенців

Автор 17 березня 2023, 17:11

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання розглянули 41 питання порядку денного.

Інформацію про стан виконання Закону України «Про адміністративні послуги» та організацію роботи Центру надання адміністративних послуг в м.Шепетівка взято до відома та затверджено Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб у Шепетівській міській територіальній громаді у зв’язку зі змінами законодавства.

Рішенням виконкому продовжено строк договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на маршруті №3 «Залізничний вокзал» – «Залізничний вокзал» з перевізником Криворчуком В.М., який забезпечив належну регулярність перевезень протягом попереднього періоду.

Ряд об’єктів комунальної власності Шепетівської міської територіальної громади, які перебувають на балансі Шепетівської багатопрофільної лікарні включено до Переліку першого типу.

Внесено зміни до фінансового плану КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Шепетівської міської ради через збільшення бюджетного фінансування.

У зв’язку з кадровими змінами, внесено зміни до складу комісії з житлових питань, яка погоджує виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та членів їх сімей, які брали участь у бойових діях на території інших держав та членів їх сімей, для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Прийняли повідомну реєстрацію нових колективних договорів.

Учасники засідання затвердили акт приймання-передачі радіостанції та генератора на баланс виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Підтримали члени виконкому і проект рішення про забезпечення функціонування системи військового обліку Шепетівської міської територіальної громади у 2023 році.

Затвердили План роботи виконавчого комітету Шепетівської міської ради на IІ квартал 2023 року.

Виконком розглянув та затвердив ряд проектів рішень про затвердження проектно-кошторисної документації на ремонти ділянок доріг та тротуарів, які заплановано провести у місті 2023 року.

Надано дозвіл власнику приміщення на облаштування власним коштом благоустрою біля відділення АТ «Айбокс Банк».

З метою забезпечення належного санітарного стану населених пунктів Шепетівської громади та покращення стану навколишнього середовища виконавчий комітет підтримав проект рішення про проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» з 20 березня по 10 травня 2023 року.

Виконком розглянув питання про видалення зелених насаджень, затвердив рішення громадської комісії з житлових питань та розглянув блок питань, які були рекомендовані до прийняття профільною комісією з питань захисту прав дитини.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 17 березня 2023, 19:00
0
репостів
0
репостів