Розділ Суспільство

Шепетівські волонтери завезли чимало гостинців захисникам з 88-го батальйону ТрО

Автор 12 лютого 2023, 23:39

Відбулась чергова поїздка до хлопців 88-го батальйону ТрО. Нашим захисникам було доставлено величезну кількість передач, посилок, подарунків, а також різного роду спорядження. Як завжди багато людей з Шепетівки, Староконстянтинова, навколишніх сіл долучились до важливої справи.

Від імені хлопців з 88 батальйону та від Шепетівського ДФТГ велика подяка всім хто долучився та допоміг у цій поїздці. Щира вдячність хлопцям з нашого ДФТГ які доставляли, завантажували та розвантажували посилки, а саме: Маліновському Павлу Васильовичу, Бензелюку Дмитру Олександровичу, Чорному Євгену Юрійовичу. Також велика подяка командиру ДФТГ Верхогляду Михайлу Івановичу за неодноразову фінансову допомогу та наданий транспорт для доставок посилок.

Велика та щира подяка Стельмаху Максиму Андрійовичу, його співробітникам, друзям та просто не байдужим людям, за придбані та передані нашим захисникам шість старлінків, 20 комплектів зимової форми, теплі перчатки, балаклави, налобні ліхтарики, захисну каску. 

Нашим хлопцям також допомагають українці з США. Старлінк, тепловізор, 500 доларів США на придбання автомобіля для захисників та дрон DJI Mavic 2 - вже доставлено хлопцям дякуючи пані Аллі Бойко та "Українській хатці" з м. Сан Дієго!

Щира вдячність за багаторічну дружбу та співпрацю нашим друзям з Старокостянтинова - Голові Хмельницького обласного підрозділу Всеукраїнського об'єднання "Яворина" Тетяна Бондарчук та ВО "Яворина" за передані нашим хлопцям: Державний Прапор України, смачну домашню випічку, маскувальні сітки, окопні свічки та розпальвачі для вогнища, взуття, теплі рукавиці, теплі шкарпетки, робочі рукавиці, ліки та перев'язувальний матеріал, компреси, сухі душі та "Сушкар", мастила, сухі борщі, супи, цитрусові, різноманітні солодощі, вареники, налисники, капустяники, тушену капусту, каву, чаї, фрукти, сушину, квашені овочі, сало, смалець, мед, згущене молоко, каші і супи швидкого приготування, макаронні вироби, крупи, консерви, консервацію, соління, часник, горіхи, енергетичні батончики, одноразовий посуд, великі миски, засоби для миття та гігієни, вологі серветки, та багато іншого необхідного нашим захисникам.

Також величезна подяка всім іншим хто допомгав, зокрема:

  • Директору Шепетівської ПМСД Нечипоруку Андрію Івановичу за неодноразову допомогу дизельним паливом для заправки авто;
  • Градомському Віталію Валентиновичу за неодноразову допомогу нашим хлопцям, та за ліки які зараз потрібні нашим захисникам;
  • Юськову Олександру Володимировичу за неодноразову допомогу нашим захисникам, на цей раз -лопати, ліки від грипу та застуди, налобні ліхтарики, кровозупиняючі ліки;
  • мешканцям сіл: Михайлючка, Городнявка, Червоний Цвіт, Майдан Лабунь, Сенігів, Дубіївка, Зморочення, Цмівка за смачний та запашний хліб, різноманітні смаколики, соління, квашення, вареники, голубці, котлети, салати, в'язані шкарпетки, домашню випічку та багато іншого;
  • Савчаку Роману Романовичу та мешканцям сіл Мокіївці, Білопіль, Пиляї, Вовківчики за неодноразову допомогу нашим захисникам, за вашу невтомну працю, за все, те, добро що ви робите. На цей раз були передані окопні свічки, бензиновий генератор, маскувальні сітки.
  • Шторгіній Ірині Володимирівні -за ліки, серветки, продукти харчування, миюче для посуду, мило, губки;
  • Ковальчук Галині Василівні - за консервацію;
  • Колективу та учням СЗОШ №2 за ліки від грипу та застуди, кровозупинні засоби, ліки від болю у шлунку;
  • Тарасевич Рімі Аркадіївні -за туалетний папір, в'язані шкарпетки, ліки;
  • Федорову Ігору Валерійовичу - за неодноразову допомогу, на цей раз термобілизну, тепленькі шкарпетки;
  • НВК №1 за 4 коробочки подарунків нашим захисникам;
  • ДНЗ "Віночок" з с.Хролин за в'язані шкарпетки;
  • Вальчуку Віктору Івановичу, за неодноразову допомогу нашим хлопцям, на цей раз - Пральні порошки рідкі та сухі, мівіну, миючі засоби для посуду, туалетний папір;
  • Усач Марії Миколаївні, Толстюк Людмилі Валентинівні, Костюк Тетяні Вікторівні, Каялайнєн Олені Вікторівні, Грачовій Ользі Володимирівні за станки для гоління, пінку для гоління, вологі серветки, туалетний папір, ліки від болі в шлунку, та ліки від застуди.
  • Дівчата,ви неймовірні, ви долучаєтеся до кожної нашої поїздки, щоразу допомагаєте нашим захисникам, низький вам уклін за те,що ви робите;
  • Більчук Тетяні Миколаївні -За її велике та щире серце, за постійну допомогу нашим захисникам, на цей раз, фрукти, смачні салати з капусти, квашену капусту, помідори, туалетний папір.

Велика подяка всім, хто допомагав нам фінансово, а саме:

  • Малаціон Наталії Володимирівні, Вальчуку Віктору Івановичу,
  • Ковальчуку Віталію Олександровичу, Генсіцькому Борису,
  • Огороднік Марії Володимирівні, Драч Тамарі Сергіївні,
  • Федорову Ігору Валерійовичу, Гарбар Ірині Миколаївні.
  • Якубовській Олені Петрівні, Більчук Тетяні Миколаївні,
  • Духневич Валентині Миколаївні та всім іншим, хто долучився анонімно.

Велика та щира вам всім подяка.

Днями також на місце дислокації було доставлено автомобіль - позашляховик MITSUBISHI для Першої роти 88 батальйону 106 ОБрТрО. Велика подяка Мулько Олені Миколаївні, Верхогляду Михайлу Івановичу, Гусарову Олександру Васильовичу та іншим підприємцям за придбане авто, яке буде допомагати хлопцям захищати нашу Україну.

Також було передано автомобіль KIA SPORTAGE для підрозділу 77-мої окремої аеромобільної бригади де несе службу наш побратим ЛЬВОВ Максим. Мікроавтобус MERCEDES VITO придбаний за кошти Верхогляда Михайла та Дорощука Миколи - переданий і буде виконувати бойові завдання у батальйоні Національної Гвардії України - СВОБОДА.

Добровольче формування Шепетівки

0
репостів
0
репостів