Розділ Суспільство

У Плужненській громаді попрощались із захисником Олександром Федорчуком

Автор 09 лютого 2023, 11:06

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника Олександра Федорчука. Вчора М'якотівський старостинський округ Плужненської громади, вся громада попрощалися з 35-річним водієм гранатометного взводу роти вогневої підтримки 2 десантно-штурмового батальойону військової частини А0281, який був призваний на захист України 14 грудня 2022 року.

2 лютого 2023 року Олександр загинув у бою в районі населеного пункту Кремінна Луганської області, звільняючи нашу державу від російських окупантів.

Похорон відбувся у селі М'якоти. Провести в останню путь прийшли односельчани та однокласники загиблого, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці. Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля - до місцевого кладовища, де востаннє нашому земляку віддали військові почесті.

Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи.

"У пам’яті близьких Саша Федорчук назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину. Щирі співчуття сім'ї загиблого Героя, низький уклін батькам за вірного своїй державі сина... Герої не вмирають! Світла та вічна пам'ять!"

За матеріалами Плужненської громади

0
репостів
0
репостів