Розділ Суспільство

У Шепетівці відремонтують доріг на понад 49 млн грн

Автор 12 листопада 2022, 13:26
У Шепетівці відремонтують доріг на понад 49 млн грн Фото Віталія Бузиля

Інформація про це була оприлюднена на сайті "Прозорро", де управління ЖКГ Шепетівської міської ради оголошувало про тендери на ремонт доріг в межах міста. Приблизна вартість робіт складе майже 50 мільйонів гривень.

Зокрема, планують відремонтувати ділянку дороги від Героїв Небесної Сотні, 38а (колишній Шепетівський завод безалкогольних напоїв) до Героїв Небесної Сотні, 82 (площа біля Центру зайнятості). Вартість оцінили у понад 26 мільйонів гривень. Тендер на ремонт цього відрізку дороги намагались провести ще у серпні, однак Антимонопольний комітет виявив порушення у документації, тож нову закупівлю оголосили згодом. Відремонтують і площу, на поточний ремонт заклали майже 3 мільйони гривень.

Ще понад 10 мільйонів планують витратити на довгоочікуваний ремонт вулиці Дзявульського: ділянка від проспект Миру до перетину з вулицею Героїв Небесної Сотні. Цей тендер також оголосили вдруге після виявлених порушень у тендерній документації.

Крім того, закладено кошти на ремонт дороги від проспект Миру до будинку №54 по вулиці Дзявульського. На це витратять майже 2,5 мільйона гривень. 

7,13 мільйонів заклали на ремонт дороги по вулиці Островського, від перехрестя з вулицею Валі Котика до проспекту Миру. 

Ще оголосили тендер на поточний ремонт дорожнього покриття на площі ім.Георгія Кудашова очікуваною вартістю 2,9 мільйона гривень. Його виграло Товариство з обмеженою відповідальністю "ДОРБУД СЕРВІС ГРУП"

Раніше управління вже провело торги на ремонт тротуару по вулиці Чкалова від перехрестя з вулицею Героїв Небесної Сотні до перехрестя з проспектом Миру вартістю мільйон гривень.
Переможцем торгів стало ТОВ “Компанія “Галеон”.

За інформацією ресурсу «YouControl», ТОВ «Компанії «Галеон» зареєстроване у Хмельницькому на вулиці Вінницькій. Його кінцевим бенефіціарним власником вказаний Кирилюк Леонід Григорович, а керівником — Швед Олександр Леонідович. 

Рішення щодо виділення коштів на ремонт вищезгаданих доріг було прийняте 5 серпня на засіданні виконкому Шепетівської міськради.

Останнє редагування 12 листопада 2022, 18:15
0
репостів
0
репостів