Розділ Суспільство

Міський голова Шепетівки розповів про хід останніх робіт з благоустрою у громаді

Автор 30 вересня 2022, 12:39

Міський голова Віталій Бузиль розповів у себе на сторінці про хід робіт з благоустрою у Шепетівській громаді та перспективні короткострокові плани. Переказуємо коротко тезово про що саме йшлося.

Завершуються роботи з влаштування тротуарів вулицею Степана Бандери та вулицею Чкалова.

Щодо ліквідації наслідків "прильотів". Перша партія вікон вже прибула на об'єкти соціальної інфраструктури. Розпочали встановлення. Невдовзі прибуде наступна для монтажу на сходових клітинах багатоквартирних будинків.

Тепер вуличне освітлення функціонує на вулицях Леонова, Рильського, 8 березня, Кашлакова. Продовжуються роботи з вуличного освітлення у мікрорайоні Косецькому.

Завершено прийом тендерних заявок та розпочато процес закупівлі нових сміттєвих баків для Шепетівської громади.

Продовжується поточний ремонт дороги влаштування тонкошарового покриття вулицею Валі Котика. Шепетівчани почали обурюватись у групі Шепетівка віртуальна, що оминули увагою інші дороги, які у значно гіршому стані. Заступний міського голови Віталій Янушевьский пояснив, що це за ремонт і чому їх не можна порівнювати з капітальними ремонтами:

Влаштування тонкошарового покриття є необхідним, тому що вже починається руйнація існуючого. Для цього спеціальною хімічною сумішшю закриваються тріщини для не потрапляння вологи. Таким чином економим на майбутньому ямковому ремонту і зберігаєм дорогу, щоб не було так як з вулицями вище вами описаними. По вул. Дзявульського, Островського, та ГНС закінчуємо проведення тендерів, хоча системні безпідставні скарги від одного з претендентів ставлять у великий ризик цьогорічне їх виконання.

Садочок Перлинка, який роками не мав тротуару, тепер його матиме. Запланували ремонт від вулиці Української до ДНЗ.

Розпочали проект ремонту під'їзних шляхів до багатоквартирних будинків.

Всі разом, толокою, шепетівчани влітку розпочали роботи над клумбами біля Будинку Культури. Зараз тривають роботи з вкладання нового бордюрного каменю.

На завершальному етапі роботи навколо Пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років по вулиці Митрополита Шептицького, днями його доповнять дзвоном, який виготовили на замовлення. Нагадаємо, що попередній дзвін вкрали.

Останнє редагування 30 вересня 2022, 12:54
0
репостів
0
репостів