Розділ Суспільство

Відновлюються міські перевезення маршрутом №2, перевізник отримав попередження

Автор 24 червня 2022, 17:21

Міський голова Віталій Бузиль скликав позачергове засідання виконавчого комітету. На ньому розглядали питання громадського транспорту Шепетівки. Одне із ключових питань - відновлення маршруту №2.

На сьогоднішній день перевезення здійснює тільки один перевізник - Криворчук Володимир Миколайович на маршруті 1А. Ми йому дякуємо. Тому, що в цих умовах коли є дефіцит пального, він зумів забезпечити перевезення. Сьогодні за рішенням виконкому укладаємо з ним також тимчасову угоду на виконання перевезень за маршрутом #2 з 28.06.2022 (кільцевий маршрут "Зал.вокзал - " Зал.вокзал").

Друге питання - попередження автомобільного перевізника ПП "Шепетівське АТП" про неналежне виконання умов договорів на міські перевезення.

Чому попередження? Для того, щоб у разі невідновлення надання послуг ми мали законне право розірвати договірні відносини! Якщо перевезення будуть відновлені, то, моя позиція, що рух громадського транспорту має бути по усіх маршрутах. Можливо кількість рейсів на період воєнного стану може бути меншою, але вони мають бути відновлені повністю, а не лише ті, які вважаються рентабельними.

Підприємство "Шепетівське АТП" виграло конкурс і воно має дотримуватися умов, а не шантажувати місто листами із встановленими фактами "хочу працюю, а хочу - не працюю".

Міська рада з грудня 20-го року, за словами міського голови, жодної заборгованості перед жодним перевізником немає, в тому числі за пільгові перевезенння.

Ми розраховуємося повністю під 0, як би це важко не було для бюджету. Я не прийматиму факти тиску на орган самоврядування під кутом "заплатіть борги минулої каденції, інакше перевезень не буде". Ці питання потрібно було ставити минулим очільниками, коли було накопичено понад 10 мільйонів гривень боргів і всі вони зафіксовані рішеннями судів та знаходяться на примусовому виконанні. Звичайно, в міру надходжень і резерву коштів ми будемо їх виконувати. Але шантажувати все місто, як мінімум не правильно.

З іншого боку, якщо ситуація не зміниться, міська влада обіцяє шукати нового перевізника і готові співпрацювати з усіма без виключення надавачами послуг з перевезень.

Єдина моя вимога - сумлінне і повне виконання договірних вимог. Приходьте та працюйте!

Останнє редагування 24 червня 2022, 17:41
0
репостів
0
репостів