Розділ Спорт

Визначився переможець у Відкритій спартакіаді серед військовослужбовців та силових структур міста

Автор Олег Шмельов 06 грудня 2021, 17:22

Спартакіада проходила з нагоди Дня Збройних сил України з 30 листопада по 6 грудня. Традиційно включала такі види спорту: перетягування канату, мініфутбол, плавання, поштовх двох гир 24 кг, підтягування та настільний теніс.

Нагадаємо, що у цьому році у Спартакіаді взяли участь 5 команд, а саме — Державна установа «Шепетівська виправна колонія №98», в/ч А3730, в/ч А2375, в/ч А4127 та відділення Військової служби правопорядку Хмельницького зонального відділу Військової служби правопорядку (с. Цвітоха).

Завершальним етапом Відкритої спартакіади були змагання з настільного тенісу, де взяли участь п’ять команд по два спортсмени у кожній команді. За результатом підсумків, в/ч А4127, (лейтенант Шпачинський Дмитро, штаб — сержант Шевченко Юрій), стала переможцем у даному виді спорту, друге місце посіла команда в/ч А2375, (солдат Наход Володимир, солдат Міненко Дмитро), третє місце посіла команда ШВК №98 (полковник Михальчук Ігор, старший лейтенант Кравченко Ігор).

Отже, в загальному заліку у Відкритій спартакіаді перемогу святкувала команда в/ч А4127. Друге місце здобула команда в/ч А3730. Третє — посіла команда в/ч А2375.

У ході урочистостей з нагоди Дня Збройних Сил України, які відбулись у міському будинку культури,  міський голова Віталій Бузиль привітав команди з успішним виступом на змаганнях  та вручив переможцям кубки.

Відкрита спартакіада організована та проведена  відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Призери у всіх видах змагань в особистому заліку нагородженні грамотами та медалями відділу. Команди-переможці змагань з міні — футболу та перетягуванні канату нагородженні кубками ШМЦФЗН «Спорт для всіх», команда – переможець та команди призери в загальному заліку нагородженні кубками відділу.

Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх» Олег Шмельов

0
репостів
0
репостів