Розділ Спорт

Школярі змагалися у влучності стрільби з пневматичної зброї

Автор Олег Шмельов 11 жовтня 2021, 14:31

8 жовтня у приміщенні тиру НВК №1 відбулися традиційні змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед команд навчальних закладів Шепетівської міської територіальної громади. Захід відбувся з нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва.

До участі у змаганнях були заявлені команди: НВК №3, ЗОШ №1, НВК №1, СЗОШ №2, гімназія №4 ім. Валі Котика, Пліщинська гімназія, Плесенська ЗОШ, ЗОШ №8, НВК школа – гімназія. Склад команди — 4 учасники: двох дівчат та двох юнаків. Змагалися в одній вправі: ПГ (пневматична гвинтівка, відстань до цілі 10 м, стрільба сидячи). При виконанні вправи учасники спочатку виконували по три пробних постріли, ознайомлювалися зі зброєю. Після цього вони виконували п’ять залікових пострілів.

Переможці й призери у змаганні визначалися у командному та в особистому заліках.

Результати

Дівчата

  • 1 місце – Плиска Анастасія (Пліщинська гімназія);
  • 2 місце – Аржанова Євгенія (ЗОШ №1);
  • 3 місце – Савчук Дарина (Плесенька ЗОШ)

Юнаки

  • 1 місце – Коськовецький Владислав (НВК №3);
  • 2 місце – Гарбарець Владислав (НВК №1);
  • 3 місце – Побережний Андрій (Гімназія №4 ім. Валі Котика)

В командному заліку перемогу святкувала команда НВК №3, яка записала у свій актив 132 очка. Друге місце посіла команда Пліщинської гімназії (125 очок). Третьою стала команда Плесенської ЗОШ (116 очок).

Усі призери в особистому заліку були нагородженні грамотами та медалями відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради, а також, команда-переможець нагороджена кубком від ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори та учасники змагань висловлюють щиру подяку НВК№1 за надану допомогу в проведенні заходу.

Олег Шмельов, директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

0
репостів
0
репостів