Розділ Спорт

Шепетівські поліцейські зіграли товариський матч з вихованцями школи-інтернату

Автор 07 листопада 2019, 11:42

Футбольна команда Шепетівського відділу поліції зіграла товариський матч з вихованцями місцевої школи-інтернату. Перемогла дружба —1:1. Та найбільшої радості представникам обох команд принесло неформальне дружнє спілкування дорослих з підопічними дітьми.

Працівники Шепетівського відділу поліції вже не перший рік опікуються вихованцями місцевої школи-інтернату. Це заклад інклюзивного типу. Тут живуть і навчаються діти-інваліди, дітки, батьки яких позбавлені права виховання, хлопчики та дівчатка із багатодітних сімей. І до кожного треба знайти підхід, зробити так, щоб ті негативні приклади, які вони бачили в минулому, перекрилися позитивом і правильними настановами на майбутнє.

Значну роль у вихованні учнів інтернату відіграють і місцеві правоохоронці — вони не обмежуються святами і бувають тут практично щотижня. А цього разу виступили з ініціативою провести з дітками товариський футбольний матч.

—    Я просто переконаний, що такі заходи якнайбільше сприяють встановленню довірливих стосунків між дітьми та поліцейськими. Навіть більше, ніж лекції чи виховні бесіди, — говорить Юрій Краковецький, начальник Шепетівського відділу поліції.

Варто зазначити, що, незважаючи на різницю у віці, гра велась практично на рівних. У результаті перемогла дружба — 1:1.  Та найбільшої радості представникам обох команд принесло неформальне дружнє спілкування дорослих з підопічними дітьми.

—    Такими заходами ми хочемо переконати наших дітей, що здорова нація — це майбутнє України. Бути здоровим і спортивним — це модно і сучасно, — каже Олена Пипич, директор Шепетівської школи-інтернату.

Приємно, що, бачачи гарний приклад, чимало дітей висловлює бажання у майбутньому теж стати поліцейськими.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 09 листопада 2019, 04:18

Відео

0
репостів
0
репостів