Розділ Спорт

Закінчився турнір з футболу серед чоловічих команд

Автор Олександр Мельник 05 травня 2014, 12:07
Протягом квітня місяця в нашому місті проводилися змагання з футболу серед чоловічих команд колективів, організацій та простих любителів в рамках заходів «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.
Турнір організовано спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». В турнірі прийняли участь команди: «Локомотив» (Локомотивне депо), «Вимпел» (ШВК№98), «Пансіон» (школа-інтернат), «Цукровик» (збірна команда району цукрового заводу) та «Ірбіс» (команда любителів). Турнір проводився за коловою системою в одне коло. Ігри проходили щосереди та щочетверга на стадіонах «Корчагінець» та «Локомотив».

Усі ігри проходили в цікавій та напруженій боротьбі, а інтрига щодо переможця зберігалася до останнього. Можливо не всі команди могли змагатися на рівних з грандами футболу нашого міста, але характер та боротьба до останньої секунди були продемонстровані всіма учасниками без винятку.  

В підсумку, заслужене перше місце посіла команда «Локомотив», яка виграла усі свої матчі. Друге місце, поступившись лише лідеру, посіла команда «Вимпел». Третьою стала команда «Пансіон».

Команда-переможець нагороджена кубком відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Команди-призери нагороджени грамотами.
0
репостів
0
репостів