Розділ Спорт

У Шепетівській КДЮСШ відбувся майстер-клас з бойового самбо

Автор 03 січня 2024, 11:30

Напередодні Нового року за ініціативи тренерів викладачів Олега Рудіча та Дмитра Рудіча у Шепетівській КДЮСШ відбувся майстер-клас з бойового самбо. Під час заходу вихованцям були продемонстровані базові елементи бойового самбо, основні види ударів та вправи з комплексної фізичної підготовки.

Окрема увага була приділена аспектам самозахисту, прийомам зміщення з лінії атаки та вмінню контролювати нападника. Учасниками майстер-класу були вихованці відділення вільної боротьби Шепетівської КДЮСШ, учні 9-А класу НВК №3 та батьки учнів-спортсменів. Захід відбувся з метою популяризації здорового способу життя та надбання корисних життєвих навичок і лідерських якостей.

Майстер-клас провели: Антон Яворський - Майстер спорту України з бойового самбо та кандидат в майстри спорту України з бойового самбо – Андрій Яворський.

Антон Яворський, Майстер спорту України з боротьби самбо, народився та виріс у м. Шепетівка. З 2012 року займається самбо під наглядом тренера Горохова Геннадія Васильовича. Здобув повний комплект нагород на чемпіонатах України, виконавши норматив Майстра спорту України з боротьби самбо. Має також нагороди з міжнародних та всеукраїнських турнірів з самбо та дзюдо. Студент 2-го курсу Львівського державного університету фізичної культури.

Андрій Яворський, кандидат в майстри спорту України з бойового самбо. Навчається в 9 класі Шепетівського навчально-виховного комплексу № 3. З 8 років почав займатись бойовим самбо у Заслуженого тренера України - Горохова Геннадія Васильовича. Віцечемпіон України з самбо: 2021 та 2022 років, багаторазовий чемпіон та призер різних Всеукраїнських та Міжнародних змагань (з самбо та дзюдо).

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів