Розділ Спорт

Школярі змагалися у вправності з кульової стрільби на чемпіонаті Шепетівської МТГ

Автор Олег Шмельов 06 жовтня 2023, 14:09

5 жовтня у приміщені Шепетівського професійного ліцею відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади зі стрільби з пневматичної зброї серед команд загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів з нагоди Дня захисників та захисниць України.

До участі у чемпіонаті було заявлено 10 команд, а саме:

Шепетівський фаховий коледж ЗВО «ПДУ», Шепетівська ЗОШ №8, НВК №3 (2 команди), Гімназія №1, НВК №1, Пліщинська гімназія (2 команди), Шепетівський медичний фаховий коледж, Шепетівський професійний ліцей. 

Команди складалися з 4 учасників: двох дівчат та двох юнаків.

Вправа зі стрільби (ГП-1) проходила у положені сидячи з упором на лікоть, яка включала у себе: 3 пробних та 5 залікових пострілів на відстані до цілі 10 метрів.

У підсумку зі 155 очками перше місце посіла команда Шепетівської ЗОШ №8. Другою зі 150 очками посіла команда НВК№3. Третє місце з результатом 143 очки – команда Пліщинської гімназії.

Також, визначалися кращі в особистому заліку серед юнаків та дівчат.

Перше місце серед юнаків з результатом 47 очок виборов Бойко Олексій (Шепетівський медичний фаховий коледж), друге місце посів Коломієць Максим (Шепетівська ЗОШ №8) – 45 очок, третє – Костанецький Назар (НВК№3) – 43 очка.

Серед дівчат найкращий результат в особистому заліку за додатковими показниками показала Куліш Яна, з результатом 45 очок (Шепетівський професійний ліцей), другою стала Михальчук Марина (НВК №3) – 45 очок та третє місце посіла Олійник Евеліна – 44 очка (Пліщинська гімназія).

Змагання було організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським центром фізичного здоров’я населення» Спорт для всіх».

0
репостів
0
репостів