Розділ Спорт

У Шепетівці урочисто нагородили кращих спортсменів громади

Автор 08 вересня 2023, 16:21

8 вересня у сесійній залі Шепетівської міської ради відбулось урочисте нагородження кращих спортсменів та тренерів Шепетівської громади за підсумками року та з нагоди Дня фізичної культури та спорту, який в Україні відзначають у другу суботу вересня.

За рік вихованці Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи здобули високі результати, зокрема:

  • 1- чемпіона України;
  • 6 - срібних;
  • 1 - бронзового призера чемпіонату України;
  • 1 спортсмен увійшов до складу національних збірних України з видів спорту;
  • 38 - чемпіонів Хмельницької області,
  • 15 - срібних призерів,
  • 27 - бронзових;
  • 26 - спортсменів увійшли до складу збірних команд Хмельницької області з олімпійських видів спорту та 10 - з не олімпійських.

В громаді відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено 21 спортивно-масовий захід з різних видів спорту, де взяло участь понад 1500 учасників. Відповідно до рішення сесії, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа отримала комплекти форми для відділень боксу, вільної боротьби та важкої атлетики придбаної за кошти місцевого бюджету.

Заступник міського голови Віталій Янушевський привітав присутніх з першими перемогами та здобутками, подякував спортсменам за свій важливий внесок у розбудову й розвиток громади та держави. До привітань долучилась начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради Наталія Стасюк.

"За високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток масового спорту, популяризацію здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту переможців й призерів змагань, їхніх наставників, а також ветеранів спорту відзначили Почесними грамотами міського голови, грамотами відділу, дипломами та преміями за вагомі досягнення у сфері фізичної культури та спорту Шепетівської міської територіальної громади та вручили подарунки.

Бажаємо усім фахівцям галузі, тренерам, спортсменам і їхнім родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою. Нехай ваші досягнення та щоденна наполеглива праця і надалі примножують спортивну славу нашого міста."

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів