Розділ Спорт

Ще один з шепетівських дворів перетворився на спортивну арену

Автор 14 серпня 2023, 13:12

В межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі» Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 11 серпня о 17 год на прибудинковій території за адресою: вул. Соборності, буд. 6а, було проведено спортивно – розважальний захід «Веселі старти» серед дворових команд дітей та змагання «Влучний кидок».

До участі у заході було заявлено п’ять команд, а саме:

«Веселі бобри» – Ерзак Ярослав, Ерзак Святослав, Ерзак Владислав, Атаманюк Назар, команда «Незламні українці» – Окорська Софія, Сергіюк Вікторія. Мазанюк Богдан, Аббасова Маргарита. «Сокіл» – Чернишев Павло, Чернишев Микола, Мартищенко Захар, Сокіл Ілля. «Козаки» – Окорський Матвій, Кондратенко Максим, Малаціон Даніель, Ковальчук Даніїл. «Спікермен» – Муляр Єгор, Муляр Назар, Балюк Матвій, Діхтяр Сергій.

Змагання відбувалося у цікавих і захопливих естафетах: біг з м’ячами, кульками, ракетками, ключками для флорболу, де діти змогли перевірити свої спортивні навички та весело провести час.

Змагалися команди на кращий результат щодо швидкості, спритності та рівноваги в естафетах різної складності. Програма заходу включала естафети: «Флорбол», «Збір та садіння картоплі», «Рівновага» та конкурс з баскетболу «Влучний кидок».

За результатами естафет, найвищою кількістю балів та за підтримки вболівальників перемогу здобула команда «Спікермен», друге місце виборола команда «Сокіл» та третє місце посіла команда «Незламні українці».

Переможці, призери та команди-учасники спортивного свята були нагороджені кубками, грамотами, медалями та призами Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Щира вдячність за підтримку та допомогу у проведенні дитячого спортивного заходу – Окорській Наталії Анатоліївні.

Нагадаємо, що кілька місяців тому, подібний спортивний захід провели на прибудинковій території за адресою: вул. Квітки Цісик, буд. 58а 

Директор Центру «Спорт для всіх» Олег Шмельов

Останнє редагування 14 серпня 2023, 14:25
0
репостів
0
репостів