Розділ Спорт

Шепетівчанин здобув перемогу у змаганнях з мотокросу

Автор 11 травня 2023, 12:07

У селі Оженин, що входить до Острозької міської територіальної громади Рівненської області, впродовж 6–7 травня провели перший етап Кубка України з мотокросу. На мотоциклетній доріжці випробовували свої сили представники Луганської, Донецької, Сумської, Одеської, Херсонської, Полтавської, Житомирської, Київської, Вінницької, Хмельницької Миколаївської, Рівненської, Волинської, Львівської, Чернівецької, Тернопільської, Закарпатської областей. Загалом змагалося 99 учасників.

У неділю, 7 травня, спершу відбулося офіційне відкриття змагань. Учасників вітали організатори, з-поміж яких гості з Федерації мотоциклетного спорту України, організатори, представники влади Острозької громади й Рівненщини. Опісля кілька годин поспіль тривали заїзди. 

Ці змагання були благодійними. Як повідомив організатор першості Василь Юзепчук, під час них вдалося зібрати 31 600 гривень.

Василь Миколайович розповів, що завдяки благодійним внескам вдалося долучитися до покупки автомобіля «Nisan» для Острозького батальйону (машина вже в Україні, проходить обслуговування на СТО, де буде переобладнана під медичне авто). Зі зібраних коштів також допомогли придбати металеві пластини для укріплення автомобіля 73 морському центру ССО. Частину грошей спрямували на закупку автошин, на які збирає кошти острозька волонтерка Таїсія Максимчук. А ще внесли частину коштів на купівлю бінокля для Юрія Марискевича (38 бригада «Вінницькі Яноголи»).

Щодо результатів змагань, то варто відзначити шепетівчанина Володимира Ліпчука, який здобув перемогу у Класі Ветерани 1 гр, а також здобув 3 місце у Класі Абсолют ветерани.

0
репостів
0
репостів