Розділ Спорт

У пам`ять про загиблого колегу правоохоронці організували турнір з волейболу

Автор 17 лютого 2014, 15:53
У Шепетівці відбулися зональні змагання з волейболу серед працівників міськрайвідділів органів внутрішніх справ області, присвячені пам’яті сержанта міліції Володимира Чорномизого, загиблого від рук злочинців при виконанні службових обов’язків.
У запеклій боротьбі за вихід до фінальної частини турніру зійшлися команди Шепетівського, Нетішинського, Славутського, Ізяславського, Теофіпольського та Полонського відділів міліції. Варто сказати, що міліціонери показали справжній спортивний характер — у кожній зустрічі команд інтрига зберігалась до останніх хвилин. Складалось враження, що грають не любителі, а справжні професіонали.

Розподіл призових місць відбувся у зустрічах Славутський РВ — Ізяславський РВ та Нетішинський МВ — Теофіпольський РВ відповідно. Завдяки надійному захисту та блискучій грі у нападі команда зі Славути здобула перемогу над колегами з Ізяслава із рахунком 2:0. Почесне 3-тє місце вибороли міліціонери із Нетішина.

Кращими гравцями зонального турніру суддівська колегія визнала Романа Лисаківського та Анатолія Літвінчука зі Славутського РВ, Петра Конончука та Ігоря Ковальчука з Ізяславського РВ, а також Миколу Озімковського із Нетішинського МВ. Окрему подяку за якісну гру судді висловили 51-річному Степану Гусару та 41-річному Геннадію Ткачу, котрі, попри солідний вік, «давали фору» молодим.
0
репостів
0
репостів