Розділ Події

У шепетівській громаді відзначали День захисту дітей

Автор 01 червня 2021, 18:28

1 червня - перший день літа і саме у цей день Хмельницька область та вся країна святкує День захисту дітей. З цієї нагоди у шепетівському парку культури та відпочинку відбулося святкування. Веселощі зібрали кілька сотень дітей.

На вході до парку усіх зустрічав концерт учнів та викладачів дитячої школи мистецтв. Свято супроводжувалось різноманітними конкурсами та розважальними заходами: святковий концерт, малювання крейдою на асфальті, спортивні ігри та змагання, кінологічне шоу, квест-програма тощо.

Також діти отримували солодкі подарунки. Проводились благодійні акції для дітей пільгових категорій. Програма заходів була настільки різноманітною, що локації охопили майже всю паркову зону.

Дуже потішили малечу безкоштовне катання на атракціонах та фонтан.

Не залишилися осторонь цього свята і працівники ювенальної превенції Шепетівщини, які привітали дітей зі святом, подарували їм свою увагу і турботу. 

Сьогоднішній ранок для маленьких шепетівчан з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах розпочався не тільки з яскравої та теплої погоди, але й насиченої та цікавої програми: веселі ігри та конкурси, квести, виступи творчих колективів, змагання і солодощі, а також фото з поліцейським на пам'ять.

Окрім вражаючих емоцій на малечу очікував смачний сюрприз - польова кухня ! Власноруч приготовлені страви на вогні припали до душі дітлахам та їх батькам.

Старший інспектор ювенальної превенції Шепетівського РУП Володимир Карась поділився враженнями:

«Це був яскравий та насичений день. Ми отримали неймовірні враження і неабияке задоволення від спілкування з вами, наші найменші друзі. Сподіваємося, що для вас ці зустрічі також стануть незабутніми. Дякуємо працівникам ССД Шепетівської міської ради за організацію заходу. Діти - це безмежна щирість і відвертість. Знайте, що поліція – це ваш захист, ми зажди будемо за безпечне дитинство! Зі святом!»

Молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА» із села Плесна провів інформаційно- просвітницьку акцію «Права дитини».

Святкування продовжилося о 15.00 дитячим велозмаганням «Дивогонка» на стадіоні «Локомотив» та о 16:00 на площі імені Т.Шевченка відбувся флешмоб. 

Фотозвіт із свята

Останнє редагування 02 червня 2021, 19:47

Відео

0
репостів
0
репостів