Розділ Події

Шепетівський виконком дозволив роботу підприємств, які підпадають під обмеження карантину вихідного дня

Автор 14 листопада 2020, 13:10

Сьогодні, 14 листопада, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради на яке винесли питання "Про роботу суб’єктів підприємницької діяльності на території м.Шепетівки до 30 листопада 2020 року".

Учасники засідання вирішили дозволити роботу суб’єктів підприємницької діяльності до 30 листопада 2020 року на території м. Шепетівки з 07.00 год. до 22.00 год. з неухильним дотриманням карантинних вимог (обов’язкове встановлення дезінфекторів, масковий режим та дотримання соціальної дистанції, тощо).

Зокрема, дозволена робота суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, а також спортивних залів та ринків.

Усі перелічені суб’єкти господарювання, заклади, установи та організації зобов’язані забезпечити дотримання усіх санітарних та протиепідемічних заходів, скерованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 передбачених нормами чинного законодавства.

Наступним рішенням члени виконкому вирішили звернутися до Кабінету Міністрів України Про скасування постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 року № 1100 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641“ як неконституційної та такої, що наносить шкоду для малого та середнього бізнесу та Про запровадження відшкодування для малого та середнього бізнесу місцевих бюджетів у разі запровадження обмежувальних карантинних заходів.

рішення

Пресслужба ШМР

Останнє редагування 15 листопада 2020, 01:50
0
репостів
0
репостів