Розділ Події

У міській лазні проводять заміну опалювального обладнання

Автор 06 листопада 2020, 11:27

Ще у вересні цього року депутати міської ради на останній сесії VII скликання більшістю голосів підтримали рішення про фінансування програми щодо оновлення міської лазні. Зокрема виділили 800 тис. грн на заміну старого котла.

“Ми були змушені зачинити міську лазню через аварійну ситуацію. Оскільки старий котел був вже не придатний для експлуатації та ніс небезпеку для відвідувачів. Щоб виправити ситуацію, ми ініціювали створення “Програми розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівка на 2018-2022 роки”, - розповідав директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.

Згідно з результатами тендеру на проведення капітального ремонту міської лазні, виграло приватне мале підприємство «ТІСА», яке зобов’язується провести заміну опалювального обладнання котельні відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації та умов договору.

На сьогодні робітники провели демонтаж старого котла,  завезено обладнання хімводоочистки та проводиться його встановлення в приміщенні лазні. Після завершення цього етапу будівельні роботи із заміни опалювального обладнання котельні лазні продовжаться.

За матеріалами пресслужби Шепетівської міської ради

Останнє редагування 06 листопада 2020, 11:46
0
репостів
0
репостів