Розділ Події

На засіданні міської комісії ТЕБ і НС піднімали питання відновлення регулярних перевезень у місті

Автор 03 листопада 2020, 09:20

Вчора, 2 листопада, відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Розглянуто 3 питання порядку денного.

На початку засідання члени комісії прийняли рішення про організацію навчального процесу в закладах загальної середньої освіти. Зокрема, організувати функціонування закладів загальної середньої освіти з неухильним дотриманням правил гігієни, Постанови головного Державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 року №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної (COVID-19)»:

1.1. Навчання у ЗОШ №№ 3, 6, НВК «ЗОШ-гімназія», НВК №№ 1, 3, СЗОШ №2 – 1-4, 5- 6/або 5 класи — очна форма;  6/або  7 -11 класи – змішана форма.

1.2. Навчання у ЗОШ № 4 – 1-4 класи, 5-9 класи  (з польською мовою навчання з малою наповнюваністю учнів) – очна форма; 5-11 класи з українською мовою навчання з великою наповнюваністю учнів – змішана форма.

1.3. Навчання у ЗОШ № 8 – 1-4, 5-7, 10, 11 класи – очна форма;  8, 9 класи – змішана форма.

1.4. Навчання у Гімназії № 5 – 1-9 класи ( мала наповнюваність учнів) – очна форма.

1.5. Учні, яким організовано індивідуальну форму навчання (педагогічний патронаж) навчаються на очній формі.

1.6. Надати право керівнику навчального закладу приймати рішення щодо припинення навчання в окремо взятому класі, навчальної групи.

Крім того, комісія вирішила звернутись до голови Хмельницької обласної державної комісії, обласної комісії з питань ТЕБ та НС про надання дозволу для здійснення регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в межах кількості місць для сидіння у місті Шепетівка у зв’язку з гострою необхідністю доставки працівників до місця роботи та школярів до навчальних закладів.

Також Шепетівській міській комісії з питань ТЕБ та НС доручено звернутись до голови Шепетівської районної державної адміністрації щодо надання інформації про загальну кількість працівників з району, які працюють у місті Шепетівка.

На завершення засідання, зважаючи на характер розповсюдження коронавірусу COVID-19 та недопущення виникнення на території міста надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру, використати міський матеріальний резерв відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775  виключно для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та відпустити:

  • 50 л бензину А-92 та 100л дизельного палива Шепетівському РС ГУ ДСНС  України у Хмельницькій області;
  • 50 л бензину А-92 до Шепетівського міськміжрайонного відділу Державної установи Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України.

Пресслужба ШМР

Останнє редагування 03 листопада 2020, 09:34
0
репостів
0
репостів