Розділ Події

Військові лікарі з Шепетівки отримали відзнаки Міністерства Оборони України

Автор 20 листопада 2018, 02:23

У п’ятницю, 16 листопада, в актовій залі Шепетівської ЦРЛ військові лікарі з Шепетівки отримали відзнаки Міністерства Оборони України. Про це повідомили на сайті медичного закладу.

Медаллю за сприяння збройним силам України та за надання медичної допомоги в зоні проведення АТО/ООС  було нагороджено Олега Довганя. А нагрудним знаком “Знак пошани”, за надання медичної допомоги в зоні проведення АТО/ООС і з нагоди дня медичного працівника –  Віктора Климчука.

Відзнаки лікарям урочисто вручив Геннадій Друзенко – громадський діяч, співзасновник та керівник Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова. Він привітав лікарів та зазначив, що проблеми, нажаль, досі існують, за офіційною інформацією Генерального штабу ЗСУ серед військової ланки бракує понад 1300 медичних працівників.

Від імені усіх медиків Шепетівщини Головний лікар Шепетівської ЦРЛ Валентина Савчук подякувала Олегу Довганю та Віктору Климчуку за те, що вони працювали в зоні проведення  АТО та надавали медичну допомогу як військовим, так і мирному населенню.

З вітаннями до  лікарів  також звернулися директор Благодійного фонду «Зміцнення громад» Тетяни Василик, заступник голови Шепетівської Районної ради Артур Мовсісян та Головний лікар Шепетівського Центру ПМСД Андрій Нечипорук.

Самі ж герої пишаються своїми відзнаками, але запевняють, що найголовніше не відзнака, а врятовані життя! 

Останнє редагування 18 листопада 2019, 21:14
0
репостів
0
репостів