Розділ Події

Шепетівські активісти та газівники цілу ніч провели біля газопроводу

Автор 18 листопада 2017, 14:16

Шепетівські активісти, які вчора завадили відключенню від газопостачання центральної котельні по вулиці Короленка, всю ніч провели на чергуванні, адже варто було їм поїхати і працівники ПАТ «Ше­пе­тів­ка­газ» миттєво би її відрізали.

Попри дощ і холод, з десяток шепетівчан змушені були зійтися в клінчі із газівниками, щоб інші шепетівчани могли спати в теплих домівках. Жодних активних дій та конфліктів не було, адже кожна зі сторін розуміє, що вони жертви боргів ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Газівники мають виконувати норму Закону, згідно якої боржник має бути відключений від газу. Активісти розуміють, що варто їм піти і газівники виконають свою роботу.

Ось так і провели цілу ніч за розмовами біля вогнища, по черзі спали в машинах і чекали світанку.

Сьогодні вдень активісти вже встановили намет. Схоже, що цієї ночі вони продовжать чергувати біля газогону, який живить центральну котельню Шепетівки. Вже навіть смажать шашлики та варили юшку. Активісти просять не бути байдужими та приєднатись до них!

Нагадаємо, у вівторок має відбутись розширене засідання Уряду, де, ми сподіваємось, буде поставлено крапку в стражданнях замерзлої Шепетівки.

Останнє редагування 18 листопада 2017, 21:11
0
репостів
0
репостів