Розділ Події

На виконкомі розглядали питання басейну, водопостачання, зміни дорожніх знаків та графік руху міських автобусів

Автор 23 червня 2017, 18:59

22 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради на якому розглянуто близько сорока питань.

На початку засідання було розглянуто звернення ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» про внесення змін в періодичність здійснення перевезень на маршруті №3 «Залізничний вокзал-Залізничний вокзал» та №11 «Залізничний вокзал-Судилків».

Далі присутні затвердили результати обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування. Результати даного обстеження будуть використовуватися для відшкодування втрат перевізникам від пільгового перевезення. Відповідно до обстеження протягом одного дня на маршрутах міста перевозилося 15942 пасажира, з них 12139 заплатили за проїзд, 3803 - скористалися правом пільгового проїзду.

Для покращення якості послуг Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи були затвердженні додаткові платні послуги у міському басейні. Так, запроваджено відвідування плавальної малої ванни дітьми віком до трьох років в супроводі одного дорослого — 35 грн., віком від чотирьох до шести років — 40 грн., за одну годину. Відвідування плавальної великої ванни дітьми віком від шести до дев'яти років в супроводі одного дорослого — 60 грн. за одну годину.

Також були затвердженні абонементи (на місяць) за одну годину: 12 відвідувань — 480 грн., 8 відвідувань — 360 грн., 4 відвідування — 200 грн.

Для колективного відвідування великої ванни басейну встановлена плата у розмірі 500 грн. за годину, та 900 грн. за дві години. Бажаючим поплавати у великій ванні басейну дві години потрібно буде сплатити 90 грн.

На засіданні був затверджений склад спостережної комісії виконавчого комітету Шепетівської міської ради, координаційної ради з питань молодіжної політики, з питань національно-патріотичного виховання.

Члени виконкому затвердили контингент та мережу учнів на 2017-2018 навчальний рік для дитячої музичної школи та художньої школи.

За рішенням виконкому після погодження з ДАІ на в'їздах на ділянку вулиці Степана Бандери між вулицями Українська та Шешукова  буде демонтовано дорожні знаки 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено» та встановлено дорожній знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено».

Після цього члени виконкому проголосували за демонтаж сміттєвих контейнерів, які знаходяться на площі залізничного вокзалу. Дане рішення буде реалізоване з 1 серпня 2017 року.

Розглянувши лист директора Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства було прийнято рішення про запровадження цілодобового графіку подачі холодної води мешканцям Шепетівки з 1 вересня 2017 року.

Далі було затверджено розрахунки нових тарифів на комунальні послуги з централізованого водопостачання та водовідведення Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства: — на централізоване водопостачання — 13,36 грн. за 1 куб.м; — на централізоване водовідведення — 12,31 грн. за 1 куб.м, які розпочнуть діяти з 16 липня 2017 року.

Окрім цього на засіданні виконавчого комітету було розглянуто питання містобудування та архітектури, про розміщення зовнішньої реклами, житлові питання тощо.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів