Розділ Події

Працівники поліції провели на Шепетівщині посилений профілактичний рейд

Працівники поліції провели посилений профілактичний рейд у місті Нетішин та прилеглої до нього території. Про це повідомило Шепетівське районне управління поліції та Нетішинська міська військова адміністрація.

Мета рейду – профілактика правопорушень, попередження і розкриття злочинів, посилення безпеки громадян, запобігання незаконному обігу наркотиків та аварійності на дорогах.

До заходів долучились працівники усіх служб та секторів Шепетівського РУП, а також управління головної інспекції ГУНП в Хмельницькій області.

Зокрема, додаткові автопатрулі наглядали за дорожнім рухом на найбільш аварійних ділянках доріг. Особливу увагу правоохоронці приділили виявленню фактів порушення учасниками правил дорожнього руху, які призводять до ДТП. Це керування транспортними засобами у стані сп'яніння, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного режиму, правил проїзду перехресть та обгону, користування пасками безпеки.

Тим часом дільничні офіцери поліції та поліцейські офіцери громади перевіряли десятки підоблікових осіб, насамперед домашніх кривдників та раніше судимих, які перебувають на обліку. Поліцейські нагадували громадянам, як захистити себе та дітей від дебоширів.

Правоохоронці перевіряли дотримання діючого законодавства власниками мисливської нарізної, гладкоствольної, травматичної, газової та холодної зброї.

Щоб попередити негативні явища куріння та вживання дітьми алкоголю інспектори ювенальної превенції проводили відповідну роз'яснювальну роботу у молодіжному середовищі.

Загалом протягом відпрацювання поліцейські виявили 48 адміністративних та 1 кримінальне правопорушення.

Відео

0
репостів
0
репостів