Розділ Події

На Шепетівщині прощались із загиблим сапером Палійчуком Михайлом Олександровичем

Автор 18 липня 2023, 16:22

17 липня у Берездівській територіальній громаді в селі Ставичани, що на Шепетівщині, відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм - Палійчуком Михайлом Олександровичем.

Полеглий воїн Палійчук Михайло Олександрович народився 15.11.1998 р. Навчався в Ставичанській школі. Здобув повну загальну освіту в Нетішинському професійному ліцеї за професією газо-електро зварювальник. З 22 квітня 2020 року проходив строкову службу в лавах ЗСУ.

28 грудня 2022 року мобілізований в зону бойових дій. Був сапером інженерного-саперного відділення інженерно-саперного взводу механізованого батальйону.

13 липня 2023 року загинув в ході виконання бойового завдання внаслідок одиночного проникаючого сліпого осколкового поранення.

Добрий, світлий спомин про покійного захисника нашої Батьківщини назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме там, де праведні спочивають!

Віримо, що пролита кров наших мужніх Героїв не пройде безслідно, ці факти відваги стануть нашою історією, що твориться на шляху до Перемоги.

Вічна пам'ять захиснику! Герої не вмирають!

Берездівська ТГ

0
репостів
0
репостів