Розділ Події

У Нетішині до Небесного Війська проводжали Федора Воробйова

Автор 28 червня 2023, 17:02

Сьогодні, 28 червня, Нетішин знову в жалобі, смутку та скорботі. Стоячи на колінах, зі сльозами на очах містяни зустрічали та проводжали до Небесного Війська 35-ти річного Воїна-Героя Федора Воробйова, солдата, навідника десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти в/ч А 1910.

Знову тужлива «Плине кача…» линула над містом… Ще одна втрата в нашій громаді… Ще один Воїн повернувся додому на щиті в домовині...

Він віддав свою молодість та життя за вільне, щасливе майбутнє своєї країни, своєї родини, за кожного з нас. Не дожив, не домріяв, не долюбив… Російський окупант обірвав його життя 21 червня поблизу м. Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.

Наш мужній воїн прожив коротке життя, проте життя справжнього чоловіка та щирого патріота України. Залишивши поле битви на землі, ставши ангелом та поповнивши Небесний Легіон продовжив оберігати рідну Україну, свій народ і свою родину.

На площі перед будівлею виконавчого комітету відбулося багатолюдне прощання з героєм. Пекельно щеміло в грудях… Люди не стримували сліз…

У Соборі Святого архистратига Михаїла та архангела Гавриїла (ПЦУ) відбувся чин похорону за загиблим. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам'ять вірного сина України.

Розпач, сум, ненависть до ворога, який нищить цвіт нашої нації. Молодих, сильних, сміливих хлопців, які у найважчий для країни час виростають до Героїв.

Низько схиляємо голови у скорботі за нашим полеглим Захисником. Усією громадою співчуваємо, сумуємо разом з родиною та близькими.

Наша глибока вдячність та шана Герою Федору Воробйову за подвиг, за любов до рідної землі, за самовіддане служіння українському народу.

Вічна пам'ять! Вічна Слава Герою!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів