Розділ Події

Виконком: тарифи на медичні послуги та водопостачання, обстеження пасажиропотоків, ремонт водопроводу та ліфтів

Автор 21 квітня 2023, 14:33

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання розглянули 33 питання порядку денного.

Інформацію про роботу сектору з питань НС та ЦЗН за I квартал 2023 року взято до відома та з матеріального резерву виділено пальне для 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ.

Рішенням виконкому, з 1 травня, встановлено тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством «Комунальне некомерційне підприємство Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Затверджено Положення про постійну комісію з обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського та приміського автомобільного транспорту загального користування на території громади та затвердили результати обстеження пасажиропотоку пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах.

Надано дозвіл для зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, дитини з групи ризику та внутрішньо переміщеної особи у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Шепетівського територіального центру.

Внесено зміни до Порядку відшкодування витрат вартості лікарських засобів пільгових категорій населення Шепетівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, згідно з якими визначено категорії хворих з числа пільгових категорій, яким відшкодування вартості лікарських засобів проводиться без обмежень згідно з виписаними лікарем рецептами виключно в межах бюджетних асигнувань визначених на відповідний бюджетний рік.

Прийняли повідомну реєстрацію нових колективних договорів і змін та доповнень до чинного колективного договору.

Після обговорення, на виконання вимог законодавства, було затверджено Схему санітарного очищення населених пунктів Шепетівської міської територіальної громади.

Затверджено кошторисну документацію на поточний ремонт водопроводу по вул.Генерала Шухевича у місті Шепетівка та на капітальний ремонт ліфтів у трьох об’єднаннях співвласників багатоквартирних будинків міста.

Розглянувши звернення Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, затверджено нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, на централізоване водовідведення для бюджетних установ та суб’єктів підприємницької діяльності. Враховуючи чинний мораторій на підвищення тарифів, для населення вартість послуг з водопостачання та водовідведення залишається без змін.

Для проведення ремонтних робіт затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості поточного ремонту водопровідних і каналізаційних мереж в будівлі, де проживають внутрішньо переміщені особи.

Виконком розглянув питання про видалення зелених насаджень, затвердив рішення громадської комісії з житлових питань та розглянув блок питань, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

За результатами обговорення, питання про Порядок демонтажу самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових гаражів, тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення на території громади та питання про проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів громади – знято на доопрацювання.

Традиційно, рішенням виконкому обмежено рух автотранспорту біля кладовища у провідну неділю.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 21 квітня 2023, 14:40
0
репостів
0
репостів