Розділ Події

Локомотивне депо Шепетівки відзначило 150-річний ювілей

Автор 03 березня 2023, 16:34

Локомотивному Депо Шепетівки виповнилось 150 років. З цієї нагоди на підприємстві відбулись урочистості, на яких відзначали кращих працівників.

До урочистостей з нагоди знакового дня приєдналась заступник Шепетівського міського голови Галина Безкоровайна. Кращі працівники підприємства були відзначені Почесними грамотами Шепетівської міської ради за підписом міського голови Віталія Бузиля.

Історія локомотивного Депо бере свій початок ще у далекому 1873 році. Це історія професіоналізму колективу, сумлінного виконання посадових обов'язків та десятиліть славної історії підприємства. Шепетівська громада приєднується до вітань!

Локомотиивне депо «Шепетівка» (ТЧ-6) — одне з 9 основних локомотивних депо Південно-Західної залізниці, розташоване на однойменній станції. Багатофункціональне підприємство виконує різні види ремонтів тепловозів різних серій ТГМ, ЧМЕ, 2м62, електропотягів, дизельпотягів, виконує капітальні ремонти кранів на залізничному русі та спеціального самохідного рухомого складу, виконує ремонти тепловозів приписки інших депо, а саме локомотивне депо «Дарниця», яке в зв’язку із відсутністю слюсарів з ремонту рухомого складу направляє локомотиви на ремонт в локомотивне депо Шепетівка.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 03 березня 2023, 17:36
0
репостів
0
репостів