Розділ Події

У Шепетівці відбувся благодійний аукціон на користь ЗСУ

У четвер, 5 січня, у приміщенні Шепетівського міського будинку культури відбувся благодійний аукціон, на якому продавали витвори мистецтва. На торги було виставлено біля 50 лотів: картини, прикраси, ляльки мотанки та інші вироби ручної роботи.

Свої роботи для аукціону надала художня школа, майстри, рукодільниці, вихованці арт-студії «Рукотвір» та звичайні містяни. Окрім того, серед запропонованих речей були й воєнні трофеї, які передали наші захисники з фронту: сухпайки рашистів та українських військових. 

Розпочали аукціон з привітання його учасників колядкою від колективу «Колорит», виступу ансамблю скрипалів під керівництвом Олени Кабацій та інших колективів, а також танцю від студії «Віват».

Вчора був чарівний вечір... Ми разом з вами долучились до допомоги Збройним силам України!

На аукціоні вдалось зібрати 26 650 грн. Кошти організатори обіцяють витратити на придбання дрона для наших військових. Та це ще не остаточна сума, адже, хоч аукціон і завершився, лоти, що залишились, досі викупають.

Щиро дякуємо всім, хто долучився: художникам, майстриням та майстрам, учням та викладачам дитячої художньої школи, всім небайдужим, хто завітав на аукціон та придбав собі лот! Також нашим колективам, що дарували гарний настрій усім присутнім.

Шепетівський міський будинок культури

Останнє редагування 06 січня 2023, 18:59

Відео

0
репостів
0
репостів