Розділ Події

У Грицеві прощались із загиблим Трояном Миколою Васильовичем

Автор 22 серпня 2022, 17:06

Сьогодні, 22 серпня 2022 року грицівчани провели в останню путь земляка – Трояна Миколу Васильовича, який загинув у російсько-українській війні 15 серпня 2022 року. Про це розповіли у Шепетівській районні військовій адміністрації.

"Микола Троян – люблячий чоловік, батько трьох дітей, турботливий син, надійний друг. Він не зміг залишатися осторонь жахливих воєнних подій та пішов виганяти з нашої землі рашистських загарбників…" - зауважили у Грицівській селищній раді.

Микола народився 13 травня 1979 року в с. Княжики на Черкащині. Він з дитинства мріяв стати льотчиком. За натурою розбишака, але цілеспрямований та в постійному пошуку і русі. Відслужив в армії та звільнився в званні сержант. Він постійно розвивав свої професійні навички та вміння, прагнув до самовдосконалення.

"Дружина Юлія розповідала, що вони з Колею були різними особистостями, але сімейне життя довжиною в дев’ятнадцять років навчило їх розуміти один одного без слів, підтримувати, вірити та бути одним цілим. В їхніх стосунках панувало сімейне рівноправ’я та злагода.

Микола Троян був батьком з великої літери: різноманітні ігри, турніри з шашок, сімейні свята, які були продумані до дрібничок завжди проходили насичено, емоційно, залишали по собі приємні спогади."

Він загинув на 43 році життя на Харківщині 15 серпня 2022 року.

У день прощання по вулиці Суворова, неподалік пожежної частини, грицівчани сформували "живий" коридор для прощання із земляком. Потім відбулось Богослужіння та прощання в Храмі першоверховних апостолів Петра і Павла. Після чого загиблого воїна поховали на новому кладовищі.

"Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою і вічною пам‘яттю Героя. Щирі співчуття родині загиблого захисника України." - написали у селищній раді.

Герої не вмирають! Вічна пам'ять і вічна Слава!

Останнє редагування 22 серпня 2022, 20:44
0
репостів
0
репостів