Розділ Події

У Шепетівці проведуть тактичні навчання на випадок війни

Автор 22 лютого 2022, 12:00

26 лютого о 12:00 на площі ім.Тараса Шевченка відбудуться спільні навчання для населення "Дії населення в умовах надзвичайного стану та війни": тактичні дії в умовах війни чи надзвичайної ситуації, а також надання першої медичної допомоги. Про це повіломила пресслужба Шепетівської міської ради.

Запрошуємо усіх охочих проявити громадську активність та долучитися до розширення власних компетенцій! Бути готовим до оборони сьогодні - обов'язок кожного!

Щоб вступити у лави тероборони потрібно звернутися до найближчого територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці повідомив, що рішенням останньої сесії Шепетівської міської ради було затверджено Програму забезпечення завчасних заходів та підготовки територіальної оборони Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік. Запланували фінансування під програму.

Внесли зміни до Програми шефської допомоги військовим частинам в гарнізоні та по місцях дислокації в зоні проведення операції об’єднаних сил на 2021 – 2025 роки.

Днями підполковник Олег Гринько, очільник Шепетівського батальйону територіальної оборони зустрівся із Координаційною радою з питань національно-патріотичного виховання, окреслили план спільних дій та співпраці.

Сьогодні запросили військового комісара Шепетівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Сергія Царука на зустріч із керівниками структурних підрозділів виконкому та очільників комунальних підприємств міста. Обговорили потребу та можливість формування переліку охочих осіб вступити у лави резервістів. 

Останнє редагування 22 лютого 2022, 12:06
0
репостів
0
репостів