П'ятниця, 01 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Нетішинська міська військова адміністрація довела до відома мешканців громади та гостей міста інформацію щодо обмежень в’їзду та виїзду визначеними автошляхами, які будуть діяти з 4 березня 2024 року.

У Полонному 22-річному молодику слідчі оголосили підозру за побиття товариша. Подія відбулась наприкінці минулого року пізно ввечері у парку селища Понінка, що на Шепетівщині. Потерпілий та його кривдник з'ясовували стосунки. Після словесної перепалки справа дійшла до кулаків.

У Нетішині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 12-річний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 1 березня, близько 07:50 години в місті енергетиків по вулиці Варшавській.

В останній час низкою інформаційних ресурсів вчергове було поширено інформацію про нібито підготовку Міністерством енергетики України підвищення тарифу на електроенергію. Міністерство було змушене офіційно зреагувати.

Цьогорічний лютий виявився найтеплішим за весь період спостережень. Попередній рекорд 2002 року було перевищено на 1,4-1,9⁰. Про це повідомив Хмельницький обласний центр з гідрометеорології.

KOZAK SYSTEM зіграв концерт для поранених військових
Розділ Культура

Війна – це не лише поле бою, це й виснажливі бої за життя та одужання після поранень. І тут, окрім кваліфікованої медичної допомоги, надзвичайно важливою стає моральна підтримка. Саме з метою підтримки морального духу Героїв, які проходять лікування та реабілітацію в одному з медичних закладів Хмельниччини, до них завітав український гурт KOZAK SYSTEM в рамках туру морально-психологічної підтримки «Люди - Титани».

Із настанням весняного періоду та плюсової температури повітря, громадяни починають прибирати свої земельні ділянки, спалюють листя та суху траву. Проте чинне законодавство забороняє спалювання листя, сухої трави та передбачає штрафи за порушення цієї заборони.

Мешканці Шепетівщини віддали шахраям майже 15 тисяч гривень. Минулої доби до територіальних підрозділів поліції Шепетівського району звернулось троє постраждалих від шахрайських дій. Більшість скоєних шахрайств стосувались дистанційної купівлі товарів.

0
репостів
0
репостів