Розділ Культура

KOZAK SYSTEM зіграв концерт для поранених військових

Автор 01 березня 2024, 13:27

Війна – це не лише поле бою, це й виснажливі бої за життя та одужання після поранень. І тут, окрім кваліфікованої медичної допомоги, надзвичайно важливою стає моральна підтримка. Саме з метою підтримки морального духу Героїв, які проходять лікування та реабілітацію в одному з медичних закладів Хмельниччини, до них завітав український гурт KOZAK SYSTEM в рамках туру морально-психологічної підтримки «Люди - Титани».

"Дякую усім захисникам і захисницям, котрі наразі проходять лікування та реабілітацію, а також тим, які на полі бою сьогодні виборюють перемогу та блакитне небо для наших дітей", - сказав перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін під час заходу.

Окремо посадовець подякував керівництву та працівникам закладу за їхню невтомну підтримку та допомогу у покращенні умов лікування, зміцненні здоров'я та піднятті бойового й морального духу наших Героїв-воїнів.

Люди-титани – це про тих українців, які внаслідок важких поранень отримали різні ступені інвалідності, це ті, хто вчить кожного з нас, як потрібно любити життя, як потрібно любити свою країну і знаходити нові можливості продовжувати бути корисними навіть із певними фізичними обмеженнями.

Варто відмітити, що концерт відбувся завдячуючи Благодійному Фонду «МХП-Громаді». Музиканти виконали більше 10 пісень, ставши справжнім святом для воїнів, які отримали заряд позитивних емоцій та віри у Перемогу.

"Дякую усьому складу української патріотичної команди KOZAK SYSTEM за зміцнення нашої держави словом, музикою та піснею", - подякував Сергій Тюрін.

Останнє редагування 01 березня 2024, 13:45
0
репостів
0
репостів