Вівторок, 06 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині за останній тиждень зафіксували випадок смерті людини від ускладнень грипу. Помер чоловік віком 76 років. Про це під час брифінгу розповів головний державний санітарний лікар Хмельницької області Микола Габрикевич.

На Шепетівщині перед судом постане водій, який у стані алкогольного сп’яніння травмував 25-річного пасажира. Перевірка показала, що рівень алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму в 10 раз. За скоєне зловмиснику загрожує до 3 років ув’язнення.

СБУ та Сили оборони відпрацювали знешкодження ворожих ДРГ поблизу енергооб’єктів Хмельниччини
Розділ Події

Служба безпеки провела контрдиверсійні тренування у Хмельницькій області. Під час заходів Сили оборони відпрацювали алгоритми знешкодження російських диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ).

Хмельницькі правоохоронці викрили 47-річного чоловіка, який займався незаконним переправленням осіб через державний кордон. Фігурантові вже оголосили підозру та взяли під варту. За скоєне йому загрожує від 7 до 9 років ув’язнення.

Служба безпеки нейтралізувала потужну агентурну мережу військової контррозвідки фсб, яка діяла в Україні. У результаті багатоетапної спецоперації у різних регіонах затримано 5 учасників ворожої групи. Серед них – колишні посадовці Головного управління розвідки Міноборони та Служби зовнішньої розвідки України, а також співробітник обласного управління СБУ.

Сьогодні, 6 лютого міський голова Нетішина Олександр Супрунюк передав одній із бригад ЗСУ, яка воює з московитами на передній лінії лінії фронту на Авдіївському напрямку, вантажний автомобіль LIAZ, облаштований під" "будинок на колесах". Придбав він його за власні кошти.

Вже відзавтра, 7 лютого, освітні заклади Шепетівської територіальної громади переходять на дистанційне навчання. Таке рішення прийнято у зв'язку з підвищенням показників захворюваності на грип, COVID-19 та інші гострі респіраторні вірусні інфекції серед школярів та педагогічних працівників.

0
репостів
0
репостів