Рівень алкоголю в крові перевищував норму в 10 раз: судитимуть водія через якого постраждав пасажир

Автор 06 лютого 2024, 17:51

На Шепетівщині перед судом постане водій, який у стані алкогольного сп’яніння травмував 25-річного пасажира. Перевірка показала, що рівень алкоголю в крові водія перевищував допустиму норму в 10 раз. За скоєне зловмиснику загрожує до 3 років ув’язнення.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 листопада минулого року близько в с. Клепачі Ганнопільскої громади, що у  Шепетівському районі. 30-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ-2105» в стані алкогольного сп’яніння, перевищив швидкість й допустив наїзд на цегляний паркан.

У результаті автопригоди 25-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення Славутської багатопрофільної лікарні.

Наразі слідчі Шепетівського РУП завершили досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури обвинувальний акт стосовно водія скеровано до суду.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів