Понеділок, 12 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині суд виніс вирок обвинуваченому у зберіганні наркотиків. Нагадаємо, подія мала місце у грудні минулого року в місті Шепетівка. В ході патрулювання території райцентру в комендантську годину поліцейські виявили чоловіка з пакунком синтетичних наркотиків.

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури суд визнав винними двох жительок Хмельниччини у здійсненні колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

У Судилківському ліцеї школярі змагались у спортивному туризмі
Розділ Спорт

10 лютого у спеціально обладнаному спортивному залі Судилківського ліцею відбулась товариська зустріч зі спортивного туризму. Після тривалої перерви зустрілись юні туристи Дитячо-юнацького центру туризму та екологічної роботи м.Славути, Судилківського ліцею та Хмельницького обласного центру краєзнавства, туризму та екологічного виховання учнівської молоді.

У Шепетівці відбувся чемпіонат міської громади з настільного тенісу
Розділ Спорт

11 лютого 2024 року в приміщені спортивного залу «Локомотив» відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з настільного тенісу.

За систематичне психологічне знущання над своєю 75-річною матір'ю кривднику може загрожувати до двох років позбавлення волі.

У ніч на 12 лютого 2024 року противник атакував 17-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ – рф., керованою авіаційною ракетою Х-59 (ТОТ Запорізької області) та зенітними керованими ракетами С-300 (із Бєлгородської області).

0
репостів
0
репостів