Перемога юних науковців

Автор 04 жовтня 2012, 16:07
Національний центр «Мала академія наук» в цьому році вперше провів Всеукраїнський конкурс дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів у номінації «Екологія. Вода у нашому житті». Для участі у конкурсі було подано 487 дослідницьких робіт з усіх куточків України. Експертна комісія відібрала кращі роботи і запросила їх авторів в м.Київ до участі в очному етапі конкурсу.
Серед тих, хто подолав відбірковий етап, троє шепетівчан: Губенко Оля, учениця СЗОШ №2, Руда Віка, учениця НВК №1, Чешко Дар‛я, учениця НВК №3, гуртківець еколого-натуралістичного центру.
1-2 жовтня 2012 р. на Всеукраїнській учнівській конференції вони представили свої доповіді та презентації перед поважним журі. Дослідження юних шепетівчан отримали визнання і високу оцінку. Перемогу та диплом І ступеня здобули Губенко Ольга (науковий керівник Муштин Н.В., вчитель географії СЗОШ №2) та Руда Вікторія (науковий керівник Білецька Н.С., вчитель біології НВК №1). Дипломом III ступеня відзначена робота Чешко Дар‛ї (науковий керівник Чумак І.М., керівник гуртка ЦЕНТУМ).
Ми вітаємо наших конкурсантів та їх наставників з прекрасною перемогою.
Останнє редагування 04 жовтня 2012, 16:12

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів