У міській бібліотеці для дітей пройшов захід до Дня Матері

Автор 14 травня 2018, 17:25

Літературно-поетична скарбничка "Вечір пахне казкою, а мамині руки - ласкою" відбулась днями у Шепетівській міській бібліотеці для дітей. Про деталі заходу бібліотекарі повідомили у своєму блозі.

Безумовно, День матері, який відзначається в другу неділю травня - це одне з самих зворушливих свят. Краса материнства в усі століття оспівувалася кращими художниками, письменниками і поетами. Саме про ці твори йшла мова на заході, який пройшов в бібліотеці для дітей до Дня Матері.

business law

Читачі першого класу ознайомилися з історією виникнення свята Матері, та традиціями святкування на Україні. Діти порівнювали маму з квітками, підбирали ніжні слова, щоб висловити свою любов до мами, читали чутливі вірші, дуже зворушливо сприйняли легенду "Розмова з Богом". Присутні познайомилися з цікавою книжковою виставкою, яку підготували бібліотекарі.

Ставлення кожної дитини до мами – це своєрідний індикатор ставлення людини до життя. Тому метою проведеного заходу було виховання в дітей дбайливого і уважного ставлення до матерів та бабусь.

Останнє редагування 15 травня 2018, 00:20
0
репостів
0
репостів