Учнів Шепетівського професійного ліцею навчали нових технологій

Автор Попова О.І 23 березня 2018, 18:20

15 березня 2018 року в Шепетівський професійний ліцей завітали представники однієї з торгових марок, яка знаменита своїм будівельним інструментом. Команда професіоналів презентувала зразки продукції, демонструвала відеофільм про фірму, надала інформацію про сучасне зварювання, новітні технології, особливості та відмінності  зварювальних інверторів і трансформаторних зварювальних апаратів. Також відбулася виставка продукції торгової марки.

Після завершення офіційної частини учні груп 304, 102 та 104 з професії «Електрогазозварник» стали учасниками майстер–класу по виготовленню сувенірних блокнотів.

Наступним етапом роботи було проведення конкурсу професійної майстерності з професії «Електрозварник». Представниками фірми було встановлено своє зварювальне обладнання по робочих постах і всі учні по черзі зварювали два кутники в нижньому положенні. 

Такі зустрічі є особливо цінними, тому що діти переймали досвід практикуючих спеціалістів, які тримають руку на пульсі всіх новинок у сфері електрозварювання. Експерти особисто спостерігали за процесом та могли по ходу виправляти помилки, які допускали студенти. На жаль в нинішній скрутний час не багато професійних ліцеїв можуть собі дозволити матеріальну базу з апаратами такого рівня. Тим більше отримати фахову консультацію представників виробника, який знає найдрібніші моменти роботи техніки, яку виробляє їх підприємство.

Після завершення конкурсу відбулася церемонія нагородження. За результатами незалежного журі, призерами стали учні 304 групи: 1 місце – Болюх Вадим, 2 місце – Смішко Сергій, 3 місце - Замурняк Руслан. Також були виділені заохочувальні призи для учнів, які не увійшли в трійку переможців: Поліщуку Володимиру, Скрипнику В’ячеславу, Грінкевичу Максиму, Румянцеву Олександру та Оніщуку Юрію.

А ще представники торгової марки Dnipro-M подарували для навчального закладу зварювальний апарат САБ-258ДПК, і засоби захисту для зварник. Виcловлюємо слова вдячності представникам торгової марки Dnipro-M за подароване професійне свято та щедрі подарунки.

Останнє редагування 26 жовтня 2018, 01:06
0
репостів
0
репостів