У Шепетівському ЦЕНТУМ організували день відкритих дверей

Автор ЦЕНТУМ 19 вересня 2017, 18:43

15 вересня традиційно свої двері відкриває Шепетівський міський ЦЕНТУМ, адже саме в цей день розпочинається навчальний рік у позашкіллі. З нагоди Дня відкритих дверей було організовано еколого-мистецький пленер «В гармонії з природою», який відвідали учні шкіл міста, вихованці гуртків та їх батьки.

Під час пленеру усі гості мали можливість попрацювати у творчих майстернях, поспілкуватися із мешканцями куточка живої природи, ознайомитись із напрямами діяльності закладу. Так разом із керівником гуртка Коленчук О.І. діти навчились виготовляти троянди із рогозу, разом створили символічне «сонце» із природнього матеріалу.

Вже стало доброю традицією проведення майстер-класів за участі батьків вихованців закладу. Керівник гуртка «Флористика» Семенишина Г.В. разом із Подгурною А.В., мамою вихованки Валерії, яка також долучилась до свята провели майстер-класи по виготовленню чудових осінніх листівок, де кожен зміг проявити свою фантазію та творчість.

На завершення заходу перед гостями виступили вихованці гуртка «Юні кінологи» (керівник гуртка Беляєва О.М.), які презентували гостям кінологічне шоу «Танці з зірками», де продемонстрували свої вміння та таланти чотирилапих улюбленців.

Тепла атмосфера свята та піднесений настрій його гостей надихає до творчості, заклад знову відкриває двері для майбутніх юннатів.

0
репостів
0
репостів