Шепетівські авіамоделісти взяли участь у обласних змаганнях

Автор 30 травня 2016, 15:12
24 травня 2016 року Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласні відкриті змагання з авіамодельного спорту (кордові моделі) на базі Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва.
З привітаннями і гарними побажаннями до учасників обласних змагань звернулися директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Гончарук Григорій Макарович та головний суддя Рідванецький Ігор Станіславович.

У змаганнях взяли участь 9 команд (41 учасник) із Хмельницького (2 команди), Городоцького, Летичівського районів та міст Хмельницького, Славути, Шепетівки, філії обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Кам’янець-Подільський, 2 команди).

Юні авіамоделісти мали можливість позмагатись у 5 класах кордових авіамоделей.

За підсумками обласних відкритих змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі):

І місце посіла команда Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва (тренер-керівник Соколов Геннадій Васильович);
ІІ – команда Городоцького Будинку дитячої творчості (тренер-керівник Харкавлюк Олександр Степанович);
ІІІ – команда №1 філії обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Кам’янець-Подільський) (тренер-керівник Кащук Сергій Леонідович).

Не зважаючи на те, що цей вид авіамоделізму не дешевий, команди знаходять можливості займатися саме цим напрямком, адже запуски кордовихлітаків дуже захоплюючі. Учасники заходу показали цікаву та напружену боротьбу за медалі.
0
репостів
0
репостів